Zipatile CES 2017

Zipato mottok i CES prisen «Innovation Awards Honorée» for sitt smarthus kontrollpanel: Zipatile.

Produktene som nomineres til denne prestisjefylte prisen bedømmes av et panel av uavhengige industridesignere, ingeniører og medlemmer av teknologimedier. Målet er å hedre fremragende innovasjon og design av forbrukerelektronikk på tvers av 28 produktkategorier.

Zipatile er et unikt hjemmestyringspanel med «berøringsskjerm, Android OS og sensorer og sirene innebygget. Den monteres enkelt på veggen i ethvert hjem og har et store antall programvarefunksjoner og innebygde enheter. Zipatile kan praktisk talt erstatte tradisjonelle hjemmesikkerhetsprodukter, som termostater, intercomm og andre styringsenheter. Den er allerede godt kjent for sine profesjonelle styringsløsninger og multiprotokoll støtte.

Zipatile leveres med innebygd kontroller for Z-wave, Zigbee, KNX, Bluetooth, WiFi-enheter og en rekke andre standarder. Den kan enkelt installeres i både nye og eksisterende boliger og tilbyr en unik kontroll-, overvåkings- og automasjonsopplevelse til alle familiemedlemmer.

Stor ære

«Vi føler oss dypt beæret for å ha mottatt anerkjennelse fra CES Innovation Awards» sa Sebastian Popovic, CEO for Zipato. «Zipatile er et resultat av det utrettelige arbeidet utført av en svært motivert gjeng i løpet av de siste 5 årene. Vi kommuniserer intensivt med tusenvis av våre eksisterende kunder over hele verden og har et tett samarbeide med ulike partnere for å muliggjøre denne revolusjonerende enheten. Den passer inn i ett hvert hjem, og gjør boligen  sikrere, mer energieffektiv og er samtidig enkel å bruke for hele familien. »

Hvem står bak CES prisen

Den prestisjetunge CES Innovation Awards sponses av Consumer Technology Association (CTA) TM, som står bak CES 2017 og 2018. Dette er det globale samlingsstedet for alle som er interessert i forbrukerteknologi helt tilbake fra 1976.

Zipato’s Zipatile ble valgt ut fra en vurdering av dens:

  • tekniske-, estetiske- og designegenskaper
  • beregnet bruk / funksjon og brukervennlighet
  • unike / nye egenskaper
  • hvordan design og innovasjon av produktet direkte kan sammenlignes med andre produkter i markedet.

Produkter som tildeles «CES Innovation Honorées» anses å ha særdeles nyskapende design og egenskaper, og er blant de mest «cutting edge» tekniske produktene og tjenestene som introduseres i markedet.

Leave a Comment: