Qubino stand på Light + Bulding i Frankfurt 2018

Qubino på L+B 2018

Qubino på Light + Building 2018 i Frankfurt.

På messen viste de fram mye spennende og ikke minst sine nyeste innovasjoner: – Qubino Z-Wave RGB Nattlys med lydalarm Dette er det første Z-Wave RGB

– Qubino Z-Wave RGB Nattlys med lydalarm
Dette er det første Z-Wave RGB Nattlyset som har innebygget lydvarsler. Den kan plugges inn hvor som helst i boligen og lyser forsiktig opp rommene i den fargen du ønsker. Varsling kan utløses av andre enheter, for eksempel en flomdetektor, bevegelsessensor, kontrollpanel, osv. Enheten vil visuelt varsle med et farget blinkende lys eller en høy lydalarm.

– Qubino Z-Wave Smart Plug 16A
Stikkontakten passer inn i enhver SCHUKO-kontakt (vanlig norsk jordet kontakt) og kraftig nok til å støtte og styre alle husholdningsapparater inntil 16A. Designet slik at flere kontakter passer ved siden av hverandre.

– Qubino Z-Wave 3-fas Smart måler
En av de mest etterspurte Z-Wave-enhetene for tre-fasete strømkretser. Dette unike Z-Wave-produktet er revolusjonerende og gjør at Smarthus-eiere endelig kan både måle og styre husholdningens totale strømforbruk og individuelle 3-fasete enheter, som for eksempel varmepumper, induksjonsovner, varmeovner og badstuer.

I tillegg til de tre nyeste produktene viste Qubino frem sin nye Z-Wave Dimmer 0-10V (introdusert i januar på CES 2018 i Las Vegas), Z-Wave Værstasjon og DIN Smart-måler.

 

Leave a Comment: