Datablad Qubino RGBW-dimmer/driver, Z-Wave

Dimmer/driver for LED-lamper som drives av konstant spenning (i motsetning til konstant strøm) - typisk LED-striper og en del LED-paneler. Med 4 kanaler kan den brukes på en RGBW-striper (farge + hvitt lys). I denne modusen har den 6 innebygde "fargespill", scener som endrer fargen automatisk.
Den kan også brukes som 4 uavhengige dimmere/drivere for ensfargede LED-lamper, og kan også brukes til å styre 12V halogen, vifter og annet utstyr. Se manualen for eksempler og mer info.
Enheten har 4 binærinnganger som kan brukes for å styre den fra tradisjonelle brytere i tillegg til å styres fra Z-Wave serveren.  

Egenskap

Data

Varenummer

ZMNHWD1

Produsent

Qubino

Teknologi

Z-Wave Plus - 868.42 MHz (EU) - 500-serie chip

Trådløs rekkevidde

Opp til 30 meter innendørs

Z-Wave repeaterfunksjon

Ja

Driftspenning

12-24V DC fra ekstern strømforsyning som må tilpasses til lampene man skal drive (opp til 13A i 24V). Strømforsyningen følger ikke med. 

Plassering

I vegg- eller takbokser (min ø=60mm) bak brytere og stikk-kontakter, evt. i sikringsskap eller andre koblingsbokser. Husk at den trenger 12V eller 24V DV spenning med nok strøm til å drive lampene som er koblet til. Strømforsyningen vil ta plass avhengig av hvilken som velges., og kan gjerne stå i sikringsskapet sammen med dimmeren, eller at dimmeren plasseres i rommet nær lampen dersom man passer på å bruke riktig kabel mellom dem (maks 13A i 24V).

Utgang

4 kanaler med konstant spenning (samme som driftspenningen, 12-24V) med PWM dimming på 488Hz. 

Utgangene kan belastes med maks 13A totalt for enheten, men ikke mer enn 8A for en enkelt utgang. Ved RGBW-striper hvor akke fire kanaler brukes betyr det maks. 3,25A pr. kanal. 

Styre-inngang

4 innganger som kan kobles til en impulsbryter. Kar brukes som en selvstendig enhet uten Z-Wave og server. Se manualen for detaljer. 

Innebygde scener.

6 innebygde scener som gir forskjellig fargespill: Ocean, Lighting, Rainbow, Snow, Romantic og Party

Andre funksjoner

Se manualen for komplett beskrivelse av funksjoner og koblingeksempler

Driftsstemperatur

-0°C - 40°C

Mål og vekt

41 x 32 x 15 mm, 28g (pakkevekt 34g)

Sertifiseringer

CE, FCC og RoHS

FDV informasjon

Anvisning for drift og vedlikehold

Rengjøring: Produktet krever ingen spesielle driftsrutiner for renhold. Ved renhold tørker man av produktet med en tørr eller lett fuktet klut uten bruk av kjemikalier eller såpe.

Fuktbestandighet: Produktet tilfredsstiller kravene for tetthet mot støv og vann når montert som beskrevet over.

Vedlikehold, ettersyn og kontroll: Produktet skal normalt ikke åpnes. Ved ettersyn, sjekk at alle ledninger sitter godt, stram gjerne skruer som holder ledningene på plass, etter først å ha koblet fra strømmen. Påse at det ikke er skader på kabler. Defekt eller skadet produkt skal skiftes umiddelbart.

Miljø og avfallshåndtering

Miljømerking: Produktet er godkjent i henhold til sertifiseringen i spesifikasjonen over..

Miljøpåvirkning: Produktet påvirker ikke miljøet negativt under normal drift. Elektromagnetisk utstråling og følsomhet for elektromagnetisk påvirkning er i henhold til gjeldende spesifikasjoner

Avfall: Produktet skal deponeres i henhold til gjeldende regelverk for elektroniske produkter (PVC, halogenfrie materialer, gummi, etc.). EE-avfall kan levers tilbake vederlagsfritt til IoT Projects AS eller en mottaksstasjon.

Resirkulering: Produktet kan gjenbrukes, men det er ikke relevant med resirkulering av produktet.

HMS

Elektrisk utstyr: Installasjon og vedlikehold skal utføres av autorisert elektroinstallatør i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Verneutstyr: Verneutstyr ved installasjon/vedlikehold er ikke påkrevet.

Brannslokking: I henhold til lokale forskrifter for brann i elektriske installasjoner.

Dokumentasjon, support og service

Dokumentasjon og support: For support og eventuell ytterligere dokumentasjon, se www.iotprojects.no

Reparasjoner og service: IoT Projects AS, Nedre Kalbakkvei 88, inng. B, 1081 Oslo

Produsent: Goap d.o.o. Nova Gorica, Ulica Klementa Juga 7, 5250 Solkan, Slovenia

Stikkord
Was this article helpful?
Dislike 0
Sett antall ganger: 83