La alle bygg og boliger bli smarte

Om oss i IoT Projects AS

Vi som står bak IoT Projects AS har levert smarthusløsninger helt siden 2002. I starten var alle løsninger i markedet dyre, kompliserte og basert på kabling. Dette har heldigvis endret seg, og i dag leveres også trådløse anlegg som både er enklere og rimeligere.

Vår stab er eksperter på smarthus, og kan hjelpe deg med ditt prosjekt dersom du trenger bistand.
Vi leverer alt fra «Gjør-det-selv» løsninger til det helt avanserte – og alltid til fornuftige priser. Vårt ønske er å tilby deg elegante, profesjonelle og teknisk funksjonelle løsninger som er enkle å montere, enkle i bruk og som gir deg et smarthus slik det bør være. 

Vi jobber derfor direkte med de ledende store leverandørene innen smarthus, som Zipato, og en rekke mindre leverandør som har supplerende komponenter. Dette sikrer at du hele tiden vil finne et stort utvalg av smarthusprodukter og løsninger for å dekke de aller fleste typer behov og ønsker. 

Felles for alle våre produkter er at de er av høy kvalitet, som sikrer at du alltid får en løsning som står til forventningene - og mer til. 

smarthus, Om oss
smarthus, Om oss

Kundeservice

Alle våre kunder, uansett liten eller stor, er viktige for oss. Vi ønsker å hele tiden tilrettelegge så alle våre kunder finner de produktene og den informasjonen de trenger. 

For store prosjekter kan vi tilby både prosjektering og programmering - noe som sikrer at både montører og sluttkunder blir fornøyde med resultatet.

Vi er her for å hjelpe deg.

smarthus, Om oss

Kvalitet og enkel bruk

Det er viktig for oss at alle våre produkter og løsninger skal være brukervennlige og av høy og solid kvalitet. 

Vi vektlegger høy teknisk og etisk standard, og jobber hele tiden bevisst for å kunne levere innovative, nyskapende og kreative løsninger - som overgår våre kunders forventninger.

smarthus, Om oss

Miljø

Vi har fokus på økonomiske og miljømessige hensyn. Med god planlegging og aktiv bruk av sensorer og tidsinnstillinger vil våre produkter aktivt bidra til å oppnå redusert strømforbruk både ved oppvarming og bruk av lys.

Enova gir støtte ved smart varmestyring i minst 3 rom i boligen. For mer infomasjon, se www.enova.no

Vi tar vårt miljøengasjement på alvor.

Til tjeneste

Vi som jobber i IoT Projects er mer enn vanlig opptatt av at du får installert en optimalt tilpasset løsning for deg.

Du følges opp med hyggelig og løsningsorientert hjelp av vårt team, som med lang erfaring og inngående kunnskap sørger for at du får et best mulig resultat.

smarthus, Om oss

Interessert eller har du noen spørsmål?