Nye muligheter for alle parter

La oss samarbeide

Er du boligutvikler, ferdighusprodusent eller entreprenør og ønsker å selge flere boliger ved å kunne tilby dine kunder moderne teknologi, noe som både er etterspurt og i stadig større grad forventet i nye boligprosjekter idag. 

La oss sammen sette opp smarte løsninger som gir dine kunder økt sikkerhet, senker energiforbruket og samtidig gir kjøper en følelse av velvære og luksus - alt uten store ekstra investeringer for deg. 

Zipatoløsninger også for bygg

Zipato for boligprosjekter

  • Sikkerhet og automasjon topper listen over den delen av hjemmeteknologien som er mest etterspurt. Zipato har overlegne løsninger til dette - og mye mer til. 
  •  Løsningene støttes av Zipato online, som bidrar til rask  service og brukerveiledning.
  •  Installasjonene er trådløse og trenger ingen kabling. Passer derfor godt både i nye og eksisterende boliger. 
  • Prisen for en komplett løsning er ikke mer enn for kablingen  i et kablet anlegg. 
  • Hos oss får du den totale pakken fra sikkerhet til energi- styring  og automasjon - ikke bare deler av den.  
  •  Liten investering som gir stor tilfredshet

Enkelt og sikkert 

Proff planlegging

Enkel installasjon

Ekspertstøtte

Supportavtale

Økt komfort

Zipatos sikkerhets- og styringsløsninger er svært gunstig priset, og passer både i eksisterende som nye boliger. Eiendomsutviklere, entreprenører og byggherrer kan investere i en grunnløsning som kundene vil sette pris på uten store innhugg i byggebudsjettet. 

Økt verdi på boligen

En relativ liten grunninvestering i en smarthusløsning kombinert med tilkobling til dørstasjonsanlegget og en elegant app kan være med på å øke interessen for boligen og samtidig høyne verdien. 

Kjøper av boligen kan senere på eget initiativ utvide løsningen ved å tilføre forskjellige trådløse enheter etter behov – en vinn-vinn for både kjøper og selger.

Fordel for kjøpere

Kjøpere har fordelen av å kunne slå på alt lyset med kun ett tastetrykk, eller med et trykk på appen sette hele boligen i bortemodus, som slår av alt lys, reduserer varmen og trekker for gardinene. Fra stranden i Thailand, får man beskjed om at noen ringer på døren, ser bilde av vedkommende, kommuniserer og velger å åpne døren. Oversiktlig og behagelig - og en del av dagens virkelighet! La kjøperne flytte rett inn i et moderne hjem med smarthus som standard.

Skaper tillegginntekter

Zipato styringsløsninger er stilige og diskrete med tilhørende produkter som enkelt kan integreres med ethvert interiørdesign. Siden løsningene er trådløse kan brukeren legge til flere produkter etter behov. Dette vil også kunne gi fremtidsinntekter for våre partnere.  

Et samarbeid som kan gi solid gevinst

Bli en samarbeidspartner!